Клей лак для декупажу C.Kreul Hobby Line Art Potch зворотній 250 мл (4000798492526)

  • Вид: Клей для декупажу
  • 365.0 грн.

Клей для декупажу зворотній Art Potch Hobby Line C.Kreul 150мл - виготовлений на водній основі, має рідку структуру і прозорий після висихання застосовується для декорування твердих поверхонь в техніці декупаж (дерево, скло, метал , картон, пластик).

Застосування з серветкою: Спочатку вирізують малюнок, який зображений на серветці, а потім акуратно знімають верхній шар серветки і приклеюють до предмету. Клей наноситься від середини малюнка до його краях. Для зручного нанесення використовують плоску кисть.

Застосування з картою: Спочатку чітко вирізують малюнок і занурюють його в воду на хвилину. Після цього необхідно промокнути малюнок з обох сторін і плавно нанести пензлем клей як на оборот малюнка, так і на поверхню предмета. Після цього кладете малюнок на предмет і легенько промазуєте пензлем з клеєм поверх мотиву.

Застосування загальне: Сушиться виріб протягом доби. Для якісної фіксації наносять акриловий лак. Для догляду за виробом цілком достатньо протирати вологою ганчіркою, головне уникати попадання сонячних променів. Зняти наліплену картинку потрібно або замочити виріб у воді на 7-10 хв, або докласти вологу ганчірку (губку).

головне уникати попадання сонячних променів. Зняти наліплену картинку потрібно або замочити виріб у воді на 7-10 хв, або докласти вологу ганчірку (губку).

головне уникати попадання сонячних променів. Зняти наліплену картинку потрібно або замочити виріб у воді на 7-10 хв, або докласти вологу ганчірку (губку).

Написать отзыв

Пожалуйста авторизуйтесь или зарегистрируйтесь для просмотра

Теги: Клей лак для декупажа, Kreul, Hobby Line, Art Potch, обратимый

Вверх